Hej

Ja det va ett tags sen man va här men det har varit fullt upp härhemma,vi håller ju på att dränera huset ju och det e inte så vackert runt huset nu det kan man säga.Men det blir nog bra,det mesta blir väl bra idag eller iordning iallafall,sen är det ju lerigt och så för igår va ju en dag som regnet stod som spön i backen,men lite finare idag men ändå väldigt geggigt.(blä)

Sen e jag snart klar med målningen i gillestugan men det ska dock en massa andra grejjer till också,sen tog ju målarfärgen slut så,så roligt va det ju inte.
Börjar känna mig lite smått instängd härhemma,man är ju bara hemma oså har man semester och barnen har ju kompisar här nästan varje dag,så man är bara här,men men får la gå ett tag till,börjar ju jobba nästa vecka också,det känner jag inte riktigt för om man säger så,vill bara vara helt enkelt.

Så här lerig och härligt va det igår,kul va?

Den här e ifrån förrgår då va det lite finare väder

Rasmus tar kort på sig själ,kan det vara en dagens bild???

En skön bild på Jullan,ville helst hålla kameran själv=)


En egen fotograf som ville ta kort på sig själv men blev la inte så hellyckat men ett bra försök=)

Häromdan hade Rasmus och Emil filmkväll för sig själva och kollade på Alice i underlandet men Julia ville va med på ett hörn hon med när hon såg ostbågarna
Den va väldigt bra sade dom iallafall.

Nä nu får jag ta och göra nåt annat.
Hej så länge,Kram=)

Födelsdags dags idag

Då min älskling fyller år idag blir det lite kalas härhemma och så för honom ,vi ska åka handla när han kommer hem idag,han jobbar nämligen idag me,så vi får la se när han kommer hem,igår skulle det ta två timmar och tog hela dagen,idag ska det också ta två timmar så blir la i eftermiddag han kommer hem.

Barnen kommer hem idag med,dom har ju varit i sommarstugan sedan i lördags,e så tomt utan dom här hemma saknar mina pojkar,och Julia börjar bli lite rastlös utan sina bröder kan man säga=)

Idag är även Oliver här då han inte ville följa med Mamma Annika med till jobbet och det kan jag ju förstå,inte kul att sitta på ett kontor en hel dag,så han får vara här istället,och han väntar med på min pojkar.

Här är Emil med polarna Lucas och Albin

Och Rasmus,coolingen=)

En väldigt trött Johan och en trött Julia

Nu ska vi käka frukost.

C-ya

Älskling 31 år idag

Grattis min goa älskling på din 31årsdag idag,tio år har vi delat tillsammans hoppas det blir tredubbelt så längre tid tillsammans,forever us =)

My Baby=9


Barnvakt

Idag sitter jag barnvakt åt dessa busar

fast det e ju inte lika fint väder som sist,tråkigt men mest tråkigt för dom,dom hade nog hellra vart ute än inne.

Idag har jag beställt lite grejjer till Johan för han fyller ju år imorgon min älskling,får la se om man får hem grejjerna bara.


Barnen är kvar uppe i stugan kanske kommer hem ikväll eller kanske inte dom trivs som fiskar i vattnet där,för det e det dom är där uppe i vatnnet hela tiden=) och nu skulle dom ut och fiska med Morfar=)

Talk soon

Hmmmm

Sitter här hemma själv,Julia är hemma med,barnen är med mormor och morfar i sommarstugan och badar,skönt för dom,vi ska ju dit och gratta min Pappa sen också,Johan hjälper JP med sitt tak och jag e boored härhemma,orkar inte göra något för den delen heller,ruggigt lat,måste ju måla klart i gillestugan me,ghha...

sitter här i sängen och skriver nu,Julia sover,jag e också trött men att sova mitt på dan,låter ju inte dumt,men nää inte idag=)

Vill ju gå på bio med men kommer ju aldrig e iväg,känns jobbigt ibland när man vill hitta på nåt men så blir det inget av det,inget alls,plus att vi har hus nu då får man spara,tydligen så kostar ett badrum över sjuttiotusen att göra enligt min pojkvän så här måste sparas...

Well well så e livet,ha det bäst,jag ska försöka=)

Grattis Pappa

Idag fyller min kära far år,och vi ska åka och gratulera honom i eftermiddag=)

Skulle ladda upp en bild på my dad men hade ingen,får passa på och ta några kort sen iallafall.

Hej =)

Hej på er,här sitter jag,hmmm,jag e lite uttråkad,barnen bråkar lite,Julia sover;johanhämtar grejjer lite här och där och jag måste måla klart.

Hmm thats my life,så mycket jag vill göra men musten gick ur mig,vill gå på bio me,men när,bara dumma ursäkter hela tiden=) Men men thats life.

Här e lite pics iallafall

Niklas var här och hälsade på så barne åkte runt i trädgården på den.

Nathalie och Julia hoppar studsmatta

Gabriel och Nathalie badar i den näst intill tomma poolen


Tja,thats it for now,kanske skriver mer sen om man orkar,usch sikken dag

Semester...

Nja kanske det?? Men inte när man har hus,hehe.

Så såg det ut i början

Och när det nästan e klart

Nu ligger all trall där iallafall.
Det var ju såhär att vi skulle dränera huset nästa år då vi har sparat lite mer pengar,men nu fick Johan det billigt via sitt jobb LP Entrepenad,så vi dränerar iår,så nästa vecka eller redan kanske denna vecka så ska trallen väck och huset ska dräneras,men vi har  ju gjort så vi bara kan lyfta trallen och sätta tillbaka den sen.


Sen ska jag börja måla vårat hobbyrum imorgon,det ska bli vit,har tagit bilder på hur rummet såg ut före så ska jag även visaa efter bilder men först ska det bli klart.

Annars har det varit en lugn dag idag,ingen barnvakt idag,annars så e jag det imorgon då Saga kommer hit och Emil ska ha sin kompis Olivia på besök.
Vad ska ni göra imorgon???

Nä kollar på filmen Och han älskade dom alla,har för mig att den filmen e bra,gammal men bra=)

Ha en god kväll,Johan sover bredvid mig alla barnen sover och jag kollar på sagt film och dricker flädervin,kanske Annika och Martin kommer förbi,vi får la se=)

Have nice night

Tisdag...

Hej där!
Idag är jag barnvakt igen,det var jag igår me nämligen men igår var det ju så fint väder så vi var ute hela dagen,hade massa besök och barnen sprang i vatten spridarn och badade i poolen som inte hade något vatten,kanske va tre centimeter vatten men kul tyckte dom minsta iallafall.Suss me familj var här också,Johan och Erik grejjade med trallen som vi har gjort vid ingången till huset,så nu är det snart klart ska bara skruvas lite mer och staket ska också upp men ingen brådska känner jag,fastän Johan vill ha klart det.

vilken åska det har varit hela natten då,usch,jag brukar inte vara rädd för åska men inatt var jag det,åskan gick på båda sidorna av huset,så det kändes som man va omringad,jag var vaken länge tills jag somnade,barnen sov hela natten men som dom hade hållt på dagen så var det inte konstigt.

Jag har en massa bilder också som jag ska lägga upp som sagt men ska försöka fixa kabeln senare i eftermiddag,skulle haft så jag kunde tagit bilder från the phone och satt i bloggen men den dagen min lycka,hehe=)

Nä nu ska jag städa och underhålla barnen.

Peace out

Nämen Hej!

Det var ett tags sen man var här men här e jag nu=)

Vi har iallafall flyttat till VÅRAT hus och det e så skönt,detta är vårat mmm ljuva stämmor i mitt huvud,kanske jag inte säger när räkningar kommer falla in men det gör ingenting,iallafall inte nu,hehe.

Idag är även min första semsterdag,so lovely,Johan e me ledig nu och barnen har sommarlov i fem veckor. Det kan dom behöva,så trötta på fritids nu,även pga massa tjafs nu den senaste tiden.

Johan håller iallafall på att bygga trall till huset,då vi ska dränera huset nästa år så bygger vi en trall iår och nästa år en altan på baksidan,med förhoppningsvis pool till.

Nä nu sitter jag dricker kaffe och skriver här,e ju ingen morgontidning idag e ju lite tråkigt.

Tja annars blir det en lugn semester,har ju ingen bil,så det blir till att stanna hemma,har dock kanske hittat en bil,men ska ha pengar till det me=/

Vann iallafall en tävling till astrid lindgrens värld den 7 augusti,jobbar dock den lördagen,får la byta och hoppas på att vi har en bil tills dess.

Men ha det bra så länge,om det är någon här inne som sagt,har ju inte lagt upp några bilder sen jag börjat blogga igen men så fort jag hittat min kabel så kanske ska fixa några fina bilder på vårat nya hem=)

Och GRATTIS TILL MIN KÄRA MOR SOM FYLLER ÅR IDAG,GRATTIS MAMMMA!!!!!

RSS 2.0