Hej hej

Fredag idag,och jag slutade tidigt idag redan kl 3 men smet iväg tjugo minuter tidigare då jag skulle med bussen tio kvart över tre,men jag hann allt,handlade och tre hela barn fick jag med mig hem.

Vi har precis tagit en bulle jag och barnen då,de e gott och det e ju fredag,väntar på johan ska komma hem,han åkte från stora staden för en stunds sen så han kommer la hem om cirkus en timme eller så,förmodligen snabbare,=/

Ikväll blir det iallafall tacos(mums) och Idol på tvn,och ikväll va det Beatles tema,jag älskar Beatles så jag kommer bara hoppas att några av mina favoriter e med ikväll,vad ska ni hitta på ikväll??

Ska ju jobba imorgon också fast jag skulle vart ledig men tänkte det e roligare att vara ledig nästa lördag då det e Halloween Party,hoppas det kommer lite folk bara.

Jaja nu får jag återgå till min dotter som börjar bli rastlös,pojkarna är ute och leker i den lilla snön som ligger på marken=)

Love A

Stöd Bröstcancerforskning

http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=2355

Det gör jag,vet ej om länken funkar men ge det ett försök=)

Ta hand om er.


Onsdag=Ledig

Idag e jag ledig,men jag har städat upp i vårat vardagsrum och tvättat fönstrena,så nu ska jag måla fönsterbrädorna sen ska jag moppa golvet,sen är det bara elementen som ska upp på sina platser sen e det klart=) Så skönt att äntligen se detta slutet,helt underbart.

Ska ju självklart städa resten av huset och tvätta tvätt men det gör man ju mest hela tiden tycker man så det hör inte till ovanligheterna så att säga.

Såg i villa tidningen igår att hem och villamässan e i göteborg första helgen i november,och dit ska jag,ska ni? Tycker det e kul och kolla på inredning och så men vi ska även titta på kaminer och hur man kanske kan fixa det mesta själv eller inte så att säga.

johan e på begravning idag för sin gamla klasskamrat,inte trevligt men han tyckte att man ska visa sitt stöd fastän det inte e så roligt. Rasmus och Emil e i skolan och pluggar,hoppas jag.Julia har jag precis lagt för en tupplur,får la se om hon somnar eller inte,det e iallafall skönt att måla lite utan små fingrar som måste känna på allt=).

Så här såg det ut med den nya utebelysningen som Johan satte upp.

First picture

And second picture,ser det bra ut eller?Det iallafall skönt med lite belysning ute e ju så mörk ute på kvällen nu,helt kolsvart.

 

Talk soon,love ya


Grattis Alisa 19 år

Jag får gratulera min kära syster som blev 19 år igår.
Ja hon som inte vill vara i bild,hehe.
Love you siss =)

Tja

Jag har varit på sådant rugigt deppig humör så jag vill bara stänga in mig själv i ett mörkt rum,därutav har bloggen vart lugn,som om den inte brukar vara det.

Bara så ni vet,hoppas att denna svackan snart e över,känns som jag behöver lite extra glädje,hitta på något vad som helst...

Jaja en ny arbetsdag imorgon och resten av veckan.

Älskar er=)


B t w en sådan här lekstuga skulle Julia haft,eller hur???


Höst

Lite pics från gårdagen

Nu e det verkligen höst bbbrrrrr kallt vill ha en kamin

Julia cyklar eller försöker=)

Killarna busade hele eftermiddagen

Johan grejjar i garaget,så vi fick upp våran fina utebelysning

ska ta kort på belysningen ute så får ni se hur fint det blev,får se om jag kan det ikväll så får ni se imorgon.

Sen lekte barnen lite till,sen gick vi in och käkade middag och tog en lugn kväll

Idag har vi varit hos tandläkaren med Emil,han drog ut en dålig tand,så nu vet jag hur han blir när han får lite godsaker i sig(bedövning).Men allt gick bara bra.

Nu väntar jag på Johan ska komma hem så ska vi äta lite god middag,sen e det ju lite på tvn ikväll.

Hoppas ni har haft en bra dag,jag har haft en ganska bra dag.

Hej hopp gummis.....

 


Lat???

Hej

Idag e jag ledig,och än så länge har jag varit otroligt lat,satt på tvättmaskin och diskmaskin,men mer har inte jag och Julia gjort idag,väldigt passiva,men va faan gör det.

Ska iallafall måla fönsterbrädorna sen,så får gjort lite iallafall.Snart kommer mina pojkar hem från skolan,dom sov över hos min syster igår,då dom tog följe till skolan,det tycker dom om,Emil ville inte riktigt sova över men det e nog för han e lite rädd tror jag,vi ska till tandläkaren imorgon och dra ut en tand,inte kul,så jag tror det e det som spökar lite grann.

Pratade också med min polare Suss idag,det va ett tagsen men alltid när vi hörs igen e det som vanligt,det e härligt tycker jag såna kompisar e tusen värda=)

Nu ska jag kolla lite Gossip Girl,då Julia sover så får jag ta det lite lungt jag me,för jag e så stressad,haha.

Talk Later Dudes

Tacosmiddag

Idag blir det tacos för oss i familjen Almgren och på besök får vi familjen Reimer/Ulvenå.

Det ska bli väldigt trevligt  och hungrig e jag me och barnen också så sicken kalas middag det blir,haha...

Idag har vi även vart och köpt lister och en planka till så vi kunde göra klart våra fönster brädor,så nu är iallafall dom på plats och jag har grundmålat dom,så nu ska bara det torka sen ska målas igen kanske även en andra omgång sen ska lister upp för fönstren,sen är fönstrena klara,bara 9 meter golvlist kvar och elementen som skall målas men jag tror jag sprejar dom istället,det är dyrare men det e värt det tycker jag,smidigare liksom.

Jag sk självklart lägga ut bilder när det e klart men inte förrän vi e klara,även på rummet i källaren e vi ju klara men just nu står våran stora soffa där så när får upp den igen och e som vanligt där nere me så ska jag visa bilder därifrån me.=)

 

Igår va vi och hälsade på Eva,Niklas och saga en snabbis blev lite kaffe och tjöt,kändes gott och komma ut lite när man har varit hemma med henne,hon e inte hundra men hoppas hon blir iallafall.

Well well,ska väl börja med maten så man kanske har börjat innan dom kommer,kanske blir godis och bra film ikväll me,det hade vart gott.

På tal om det så börjar ju en viss serie idag mejepp det e rätt Gossip Girl,ska nog se det idag men syrran har säsongens avsnitt så ska la kanske ta lite ifrån henne,om man får=/

Ja jag ska en bra kväll hoppas ni får det me=)
Bjusssar på denna,nu blir det


Halloweenfest

  Oki nu e det bestämt den 30 oktober är det Halloweenfest hos oss,så den som vill komma är hjärtligt välkommen,det blir en härlig kväll med en massa goda vänner och nya kanske.


Idag är det lördag=)

Sitter här vid köksbordet och kollar runt på lite bloggar,vissa är ledsna vissa e glada,onyttiga,nyttiga,ja ni fattar,jag e ganska nöjd,idag är jag hemma och jag e ledig,har dock varit hemma ett par dagar med Julia då hon har haft en elak hosta som inte riktigt vill ge med sig,men då har jag ju änna vart hemma med henne så då e man ju inte ledig men man jobbar ju inte heller,eller om man e som jag så får jag skitdåligt samvete för att man e hemma,fast det ska man ju inte ha men jag får det.

Idag är det lugna dagen som står på listan,jag e lite avundsjuk på dom som ska på ladies night ikväll,men faan va gött alla tjejer som ska dit ikväll=)

Barnen har varit ute och lekt och jag känner på mig att jag själv snart får ut gå en sväng lite ruggigt lat har jag varit denna vecka,skärpning på mig....

Mitt blivande golfproffs..

 

Bye Bye


Hej =)

Det var ett tag sedan man va här inne ,men det blir lätt så,man jobbar lagar mat och det är läxor,städning och tvättning och mera som jämnt står på listan,fast jag kan ju säga att jag är gött seg med allt så det tar alltid längre tid för alllt...

Är inne i en svacka känner jag,jag orkar inget och vill inget,fast vissa saker vill jag göra desto mer,tex att ha en heldag me min man och bara vara gå och strosa äta middag kanske bio,men det skulle aldrig hända,de e liksom inte min pojkvän,han gör inte sånt utan planering in i det minsta helst,och sån e inte jag. Jaja nu har man fått ut lite men det e ju så ibland.

Idag har jag varit ledig så jag och Julia har varit hemma och pässt,jag har städat lite men ska dock dammsuga nu och tvätta golv sedan hänga upp en tvätt ock så ,sen e det mycket på tvn ikväll me,jobbig men får spela in en del tror inte jag kan hålla mig vaken.

Annica och Leo var och hälsade på oss en sväng förut med,det va trevligt ,pojkarna fick leka lite och jag och Annica pratade ullared,vi vill dit på en helg ta en stuga och så men det var inte det lättaste kan man säga,men snart förhoppningsvis=)

Yes well talk soon okey

RSS 2.0