Helloooo Saturday

Japp lördag idag och jobb har varit på agendan,det va ju ljungskile slingan idag med nya torget och nyöppning på ica,så mycket folk det har varit,iofs så e det skönt för dagen rullade fram fortare än vanlig =)

Igår jobbade jag me hela dagen,killarna hade avslutning i skolan,där Johan var med i kyrkan med dom,skönt för då behövde inte jag dåligt samvete för det. Iallafall så kom Johans syrra med fam och vi käkade tacos med godis chips och tårta till efterrätt,det va  ju efterallt skolavslutning,eller hur??

Nu så slappar vi ganska mycket härhemma,men senare kommer min syster Alex me fam,då ska vi grilla och umgås lite,det va liksom ett tags vi gjorde det,men ska bli kul.

Förhoppningsvis så kan vi flytta snart,ska bli så kul,längtar nu att få nått som e vårat bara vårat hahaaaaa.

Well peace out and talk some more later,,,,,alligator

Xoxo

Jaha

Snart är denna dag över,jobbat idag och Julian har varit på dagis.

E mycke i affären nu men nu ska snart det mesta vara klart så det eju bra,I hope.

Ska grilla snart,Johan e på väg hem från gbg,ska bli gött,har inte ätit sen imorse,då jag hoppade lunchen på jobbet,bara så att jag skulle hinna hämta barnen på fritids och dagis,men jag hann=)

Nä,får la dra nu barnen skriker efter mig

Ps,det gick bra hos kuratorn igår.
Peace,love and rock n roll

Snart....

Snart ska vi ner te skolan och prata med Emils kurator,usch känns inte bra inte bra alls,jag vet inte hur detta ska gå,Johan säger jämt att det löser sig,och det gör det väl men jag som Mamma känner mig usel.Emil är fin kille men han stänger inne allt,liksom sin pappa ibland och då visar han ingenting,varken om han e ledsen arg eller glad,och som Mamma vet man inte hur man ska tackla allt,skitsvårt,jag blir ju arg och ledsen,eller jag blir ledsen därutav blir jag arg för att han inte förstår,ghhaaaa,vad ska jag göra så svårt.

Kände att jag va tvungen att skriva ner det få lite ur tankarna,det e bara det som for runt där i min lilla hjärna jag har.

Ja så e det vad ska man säga som sagt?????

=(

Hur ska man hinna allt....

Just nu håller jag på att städa härhemma,tog ett avbrott nu,då jag lade Julia för sin vila,men ska jag fortsätta städa,och tvätta och packa lite därimellan,ghhaaaa

Måste köpa avslutnings kläder till killarna också men när ska man hinna det??? Allt känns piss,faan,jag blir så down när jag att jag ska göra tusen men hinner göra trettio,piss,piss,piss

Ska till Emils kurator idag och pata om honom,inte kul alls känner mig som en värdelös förälder,sen så har Rasmus klassträff i kungsparken kl 6,sen vill Johans syster att vi kommer ut till havsten,det e mycket nu,men det är ju inget fint väder ute så jag vet ju inte om Rasmus vill iväg men alla ungar vill väl egentligen. Oså vad att handla kläder också,när ska det hinnas med?? Jag jobbar te sex imorgon,så tråkigt och jobbigt,nu förtiden,för det e så stressigt på jobbet,man själv blir stressad för att alla andra e det,blir bara pannkaka av det. Men jag ska härda ut nångång måste det ju vända,för alla menar jag då.

Jaja,nu fick jag pratat av mig lite,känns liiite bättre då iallafall.

XOXO

God förmiddag

Ligger här i sängen med en babe som äter välling
inte en ny bild ,denna e från vintras,nyår tror jag.

Jag har tappat bort min kamerasladd som e te datorn,skit också men den kommer väl fram.

 

Nu ska jag ta och byta blöja på bruden sen ska jag kolla på ett par gossip girl avsnitt som e inspelade.

Ska på ett skitkul möte idag med,NOT,men vad ska man göra.Alla grejjer e inte kul men ibland känns det som det borde vända,men när??

Bye bye,catch you later


Nu

Ska jag göra lite nytta,fy vad lat man e när man är hemma med en krasslig tjej,jag tillochmed sovit middag idag hur skönt som helst men gud vad lat jag blir,blir annat när vi har huset sen,då är det det ena med det andra tror jag,men så kul =)

Hoppas ni har en fin dag,jag har en latdag.

Peace out

Sälja bil

Japp någon som vill köpa våran bil. En v70r e det så fin,vi ska köpa hus som sagt därav denna sskönhet får gå hädan.Det får bli en nyare bil i framtiden men inte just nu,nu sparar vi pengar=)




Green Day

Det var ju så jäkla bra i lördags den best one ever.

Green Day =)

Idag åker vi te götlaborg och tittar på Green Day,så jäkla kul,wwweeeeiiiihhhooooo.haha.

Iallafall igår efter jobbet tog vi det lugnt grannen kom över på en bira,sen kom hennes sambo hem,blev en bira,sen kom en annan granne,blev en bira till och en till och en till,men vi hade kul,käka lite grillat,barnen lekte och vi tittade på så ska det låta.Det blev en riktigt trevlig kväll med goa grannar.

Idag ska vi ju te gbg,min syster kommer hit och passa våra små juveler,medans vi slapppar äter gott och titttar på folk,kanske nån shopping?? Johan vill ju spar penga då vi ska köpa hus,men något måste man unna sig.

Hoppas ni får en fin dag det ska iallafall jag =)

Bye bye people

Tja

Ja... hmmmm....ska jag börja blogga igen??
Jag ska ge det ett försök iallafall så får vi la se hur det går.

Har jobbat idag,går ju sådär på jobbet inte alla som mår bra och så,det blir lite jobbigt,man är väldigt stressad på jobbet oså får man gliringar,så det e inte alltid så kul,men det e ett jobb och pengar behöver man.

Johan e iallafall ,eller har varit han e på väg hen från ett semestermöte med sitt jobb,så jag och barnen har ätit jordgubbar me maräng,glass och grädde,det va inte fy skam,och vi har bara slappat oss.Efter att barnen lade sig kollade jag på vampire diaries,väldigt bra serier men det e väl det mesta med vampyrer för min del,varken det e böcker,filmer eller serier,I love them =)

Imorgon e det jobb igen men sjukt snälla syster kör mig och barnen ner te byn imorgon,jag hoppas att jag tar en rejäl tumme ur och läser hårdare på mitt körkort,så att jag tar det. Iallafal jobb imorgon barnen på dagis och skola,sen hem och ha en skön fredag,slutar tidigt imorgon,och på lördag e det ju Green Day på ullevi,och jag och Annika kommer stå där och bara njuta=) Haha längtar verkligen,fick även reda på min syster och andra syster ska till big city den 21 juni och se eclipse premiaären med två av dom som har huvudrollerna i filmen Ywilight trilogin,jag vill me=( jaja någon gång så.

Nä nu ska jag vänta på min gubbe sen nana kudde,e lite sleten,haha,vem e inte det,men men 5-6 veckor kvar te semster,då ska jag vila,men då har vi ju hus,så vila blir det la inte,men jävligt kul=)!!!!

Good night

RSS 2.0