Hemmkommen

Japp nu har man jobbat full dag,det e kul att jobba nu när tiden går fortare på jobbet för att det e en hel del som måste fixaas och då går ju tiden som sagt,det e kul,men som jag skrev igår så var dom ju inte så glada här och sade saker som att dom kunde hämtat mig och så men då tycker jag att dom kunde ringt och sagt det jag är ingen sierska,eller<??? eh ne.

Varit uppe hos mamma,Johan har hjälpt henne rulla in lite ensilage till hästarna,sen ska pojkarna sova över där tills imorgon då jag e ledig,så Julia och jag kan ta en sovmorgon=)

Vad har ni gjort idag???

Kram

Insnöad

Japp idag va vi på väg ut till bussen,meterhöga driver så jag vände hemåt igen,jag orkade helt enkelt inte så valde och va hemma,men min arbetsgivare blev sut men kände att jag fixade inte det.

Så idag e vi hemma och städar istället.

=)

Onsdag idag,igen..

Det e ju mest den tiden på veckan jag skriver för då e man ledig,som idag=)

Idag har jag fått städat lite mer ska städas och tvättas för den delen. Ska försöka få upp lite julpynt och sånt sen men jag vill så gärna köpa lite nya grejjer men vet inte hur när eller vad typ,men det löser sig nog,eller inte;)

Just nu sitter jag och Jullan och kollar på en gammal barnfilm,Born to be wild,den e bra.

Jag lever ju som sagt talas sen ouss å kram på er=)

God morgon=)

Hej alla därute,här sitter jag vid köksbordet och skriver lite,då kom jag på att jag kanske ska titta in här lite också;)

Idag blir det nog en väldigt lugn dag då min Älskling kom hem igår kl åtta och åkte kvart över nio igen för att salt,sen kom det plogning,så han har helt enkelt inte kommit hem ännu och nu är kl halv tio.

Så när han kommer hem så ska han ju få sova så vi kommer stänga in honom i sovrummet,hehe. Sen kommer jag ta upp vårat julpynt,så ska vi börja grejja med detta,kul så kul älskar verkligen julen,och sommaren men det hör inte till nu=)

Sen måste jag egentligen handla har nästan ingenting hemma,tomt i skåpen och kyl,skulle vilja så mycket tex Blomsterlandet,Mio och Ikea,e det nån som ska dit??? Haha,nä kommer nog dit till slut om man känner min kille rätt typ om två tre månader....

Och snöar gör deet ute,tycker det e väldigt mysigt men vill ha lite mer lyktor och sånt så man kan tända en massa ljus och bara mysa,det e mys eller hur?

Så här såg rummet ut i källaren innan vi gjorde iordning





Och så här efteråt,har dock kommit till lite efteråt som grejjer på väggarna en fårölj etc etc men har inte tagit det senaste utan efter vi precis va klara.

Och nu hittade jag inte mina bilder,dom måste raderats på nåt sätt,men ska fixa det till sen men nu måsta jag ha mat i magen först,så jag lägger in det sen.

 

C-ya


Men hallå

Tyvär blir ju bloggen lidande när man jobbar och gör annat kul.Men annars e det bra härhemma,alla friska och krya så det e ju skönt,går ju mycket vattenkoppor och en annan halsfluss,så det e lugnt i våran lilla familj iallafall.
Har ju lovat lite för och efter bilder,så here we gooooo.....
stökigt men det va samma dag som vi flyttade in



och så här såg det ut efter






Detta var iallafall vardagsrummet,det e ju en del småsaker som ska till och tavlor självklart men det tar sin tid så att säga.

Nu måste jag fixa lite grejjer men ska försöka få med gillestugan med nästa inlägg.

Mvh A.......

Hej det va ett tags sen.....

Ja det kn man ju säga men ibland har man inte tid inte till sig heller= jag försöker att ta det med en klackspark,men ibland kan det ta i,tror det e en höstgrej med att vara låg liksom,känner igen mig i andra och så att inte bara jag e sådan.
Men som min kollega sade,du har tre friska barn en kille som älskar dig. Och jag är väldigt lyckligt lottad,men ibland kan det kännas att är det så här det ska vara,men jag tar inte tag i något heller,tror jag är rätt feg,eller säker i situtationen jag är i,men inte helt lycklig,men absolut i min familj e jag lycklig=)

Sitter och lysnnar på musik på youtube just nu,måste skaffa spotify.

Jag lever iallafall,ska skaffa lite bilder på rummen vi gjort klart ska bara sätta in dom i datorn först bara=)

C-YA

RSS 2.0