Tapeten

Så här såg tapeten ut som ska vara i Emils rum


O så här ser det ut i ett rum tex



Fin va,tror det blir super.
Beställde den på Lekmer.se
Dom hade 200kr rabatt på den där,inte dumt alls.
Fler såna här tapeter finns det på
supergrafik.se

/A

Sköna Söndag

Ja idag har man tagit det lugnt som hela veckan så att säga,men imorgon e man tillbaka i verkligeheten,usch,och kul men tycker om att vara med min familj,som jag har sagt typ tusen gånger nu men så e det!!

Kollat på lite tv idag alltså inte gjort något alls men ,jag orkar inte,ska se till att slipa lite på Emils rum som vi håller på att göra iordning,hans tapet kommer nog imorgon så kanske lite dags att göra klart,sen måste vi en sväng te ikea när det e klart men kanske nästa vecka eller något.

Julia har rotat i skafferiet och hittat massa pez som hon så mycket gillar så hon fick lite,blev ju inget godis igår så hon fick la ta igen det lite=)

Väntar med på min man snart ska komma hem,eller jag vet inte om han kommer hem snart men jag hoppas det iallafall,han bara jobbar hela tiden känns det som,skönt att snön snart försvinner så att han kan vara hemma hos oss.

Japp får la göra något.....eller inte;-)

Love ya A

Fortet och glass

Kollar på fångarna på fortet och ska käka lite glass med mina små killar,min stora ligger och sover i soffan och lilla Julia har jag lagt,hon sov ingen middag så va rätt lätt=)

Vad gör ni denna kväll?

Imorgon en dag kvar till att jobba igen,gud vad jag kommer sakna det här=(
Mår faan men man får väl börja planera ytterligare en ledighet eller något.

Ha det så bra =)

Lördag

Åh här e man,vaknade av en kompis stod och knackade på dörren idag,denna person e ledsen och olycklig och jag kan inte hjälpa denna mer än att bara vara där men tänker på dig mycket=(

Saknar min Johan också som jobbar hela tiden ingen lung och ro får han jag som vart ledig denna veckan har inte fått se honom någonting nästan förutom när vi går och lägger oss,då han kommit hem så sent,höll Julia öppe till tolv häromdagen då han ville träffa henne.Miss you my darling,fastän jag e sur för att han inte vill resa med oss någonstans ;-)

Klockan bara rullar snabbare nu bara för att jag börjar jobba på måndag,saknar att få vara hemma med min familj älskar verkligen det,synd att det inte kan vara så.

Well well talk later dudes.

Såg förresten Step up 3 igår,älskar dansfilmer och gör ni också det då borde ni se denna!!!

Trettondagsafton

Ja idag dansar man ut julen,men det gjorde jag redan i söndags så det e skönt,bara dörrkransen kvar men den kan sitta kvar ett tag till.

Pratade nyss med min mamma,min syster med fam skulle till mexiko i två veckor men nu har dom fått nödlanda på island så dom kommer nog inte iväg förrän ikväll om dom hade tur.

Annars så har man vart ute och skottat idag,och nu slappar jag framför datan.

Barnen tycker också det e skönt att vara lediga och inte har några krav,Julia har nog tyckt att det är jätteskönt att vara hemma myser så gott på morgorna=)

C-ya angelica

Hej

Det var ett tags sen man var härinne,men det blir ju tyvärr så.

Denna veckan e jag ledig och har lov med mina barn och det e inte dumt alls,saknar att vara hemma,bara att ro om oss känns väldigt bra,synd att det inte vara för alltid=(

Känner att jag vill börja planera min resa när jag fyller trettio,vill ju göra en ganska stor resa med min familj,men Johan har bestämt att han ska inte flyga inte våra barn heller.Så rolig e han,så vad ska jag göra resa själv nä så kul e det inte,och om jag ska göra det så tycker han att jag ska lägga mer pengar på huset,så så e det.

Men jag älskar min familj så man blir ju lite ledsen över det men jag stannar väl här,försöka tjäna lite mer pengar och så istället.

Har jag pratat av mig lite,iallafall har jul och nyår varit bra,Min familj kom och firade lite jul med oss på julafton sen åkte dom vidare till nästa familj vi tog det lugnt och åt gott härhemma.På nyår så va vi också själva hemma vi åt trerätters middag med gratinerad hummer till förrätt och potatisgrätäng med inbakad oxfile till varmrätt och Gino till efterrätt,hur gott som helst men man får ju lyxa till det lite när vi va själva.

Nu ska jag ta och diska lite,så tråkigt men har skjutit upp det länge nu så får la sätta lite fart,ska laga middag också men det vill jag inte får la se vad det kan bli,barnen måste ju ha käk,Johan jobbar så han får jag nog se sent ikväll någongång.

C-ya Angelica

RSS 2.0