Snart dopparedan

Redan onsdag och dagarna går alldeles för fort,har inte handlat alla julklappar än,känns inte bra,min sambo som jobbar hela tiden,kommer hem och sover och åker igen,saknar honom,hoppas han e ledig julafton bara.

Nu blir det lite städning iallafall.såg nu att min dotter somnat på golvet,lilla hjärtat har feber idag inte alls bar,och jag som ska jobba imorgon så himla typsiskt,hur ska jag lösa detta nu=(

Jaja nu ska jag lägga henne sen ringa min samboman och prata lte då rektorn ringde nyss.

Talk later A

Tuesday

Idag har varit mycket på jobbet,en kyl la av fick gjort ingenting känns det som,en allmän dag som gick alldeles för fort....
E har varit hos sin mormor idag,där hade dom sett en älg i hästehagen som käkade hästarnas ensilage,det va spännande,han säger att han vill inte gå i skolan längre och det e ju jobbigt man vet inte hur man ska tackla det iallafall inte jag rektorn frågar om vi har bett om hjälp men e det inte skolan som ska hjälpa honom om skolgrejjer,min mamma sa att jag ska ringa skolverket för det e skolans skyldighet men va ska jag säga??
Nu e det iallafall jullov så vi får la ta oss en massa funderingar om det ena och det andra.

Annars så vill jag säga att min mamma som e en ängel,e sjuk glad att hon har kört mig dessa dagar då det vart så himla kallt ute,TACK.

Nu blr det sushi,pizza och film för oss,R är uppe och sover hos min syster ikväll då sista skoldan e imorgon och han ville med på avslutningen.

A

Måndag vilken skitdag

Fy värre än den här dagen va längesedan,sen till jobbet blev jag sen får jag ett samtal från skolan,Emil hade hade bråkat med en kompis,eller inte kompis,dom hade rivit varandra och tillslut hade E fått nog så han bet tag i honom.Fy säger jag,både jag och Johan har noll tolerans mot våld och det gäller även våra barn,så det va ingen lycklig E som jag mötte i skolan.
Jag tog med han iallafall,så han fick vara hos sin mormor istället.
Men fan för ljungskileskolan,E går ju på extra stöd i skkolan och diverse för att han behöver lite mer tid för att lära in sig saker,då tycker rektorn att han ska gå på särskola,så jävla funtad,bara för att han har svårt att lära in sig saker så e han ju inte sjuk liksom.
Han har inga böcker eller något i skolan för han kan inte ta in det än liksom,säger dom ,men när jag sa att han ska en läse bok så fick han hem den för att läsa ,sen läste han för lärarna och dom förstod ju inte att han kunde det,bara sån t får mig att se rött.
Han skulle få träffa psykologen/kuratorn för att se om han mår dåligt och sånt och jag och J va på möten med dom,då får jag reda på det idag att,dom har fått sluta för man har inte pengar för det,hallå meddelar man inte sånt,nä det får man reda på nu.
Åh blir så trött,vi får ju se hur det blir nu,men tycker synd om den andre pojken men även Emil för bägge gjorde ju fel,det e ju ändå bägge som va involverade.

På toppen av denna dag så skulle ju E dra ut sin onda tand och bara det tog två timmar,stackars E han hade nog väldigt ont,men nu ska han kunna äta utan att ha ont i munnen iallafall.

Sammanfattning så har denna dagen varit tuff mot oss om inte mer för E som vet att han har gjort så fel.

Det e inte lätt för något barn idag speciellt inte skolan som e så mycket tuffare än den va på min tid,det e synd om att han får en stämpel på sig,för det får man ,de vet jag själv av egen erfarenhet.

Ja nu ska vi alla vila iallafall imorgon e en ny dag.....

A

Varför???

Varför ska det ibland vara som det är? Varför kan det bara inte vara som det varit,vad händer? Blir så ledsen ibland på allt,jobbigt för det behöver inte vara så!!!


Amanda!

Nu har jag fixat länken som va fel så nu kommer alla till min riktiga syrra=)

Love you<3

God Lucia=)

Idag är det Lucia och hemma e jag,skulle ha jobbat men har en sjukling härhemma som spydde rätt rejält igår,fy spyor e det värsta jag vet,det luktar illa så man spyr själv,nästan iallafall.


Helgen har varit bra lugn och sävlig,jobbade i lördags,sen hem till Annika och Martin,Johan hjälpte till lite,sen hem till oss käkade middag med dom,sen stack Martin och Johan till Gbg och saltade lite,medans jag och Annika hade typ tjejkväll med pojkarna,vi uppe dom nere.

Käkade gott och kollade på bra film=)

Johan och Martin kom hem strax innan tre på natta,då va det att säga hejdå till trötta vuxna,trötta barn och trötta små hundar=)

Igår söndag införskaffades en fin gran och en krans till ytterdörren,grannen har kommit upp med belysning bara kulor och glitter som ska på,och kransen ska också pyntas sen ska den också upp.
Allt detta hann vi med innan E blev sjuk.

Så idag har inte hänt mycket,väldigt lugnt,R är  i skolan och vi andra hemma förutom Johan då som jobbar.

Ha en fortsatt bra dag,Kram A

Men hej onsdag,hej lediga dagen...

Ja idag har det var sovmorgon det va väldigt skönt vaknade kvart över åtta,skönt skönt skönt säger jag bara?

Sen gjorde jag och Julia frukost,killarna sov över hos Alisa igår så det va därför jag hade sovmorgon.
Sen har vi städat myst och städat vikt tvätt och tagit det lugnt=)

I eftermiddag ska vi på pysslkväll på dagis,och J ska på möte med skolan antagligen...sen kanske det blir torp med syrran och kanske mamma me ikväll då dom har öppet te tio,måste börja köpa lite klappar,hur ska man annars hinna med ,jobbar mycket nu innan jul så,men har sagt till att jag ska vara ledig första veckan i januari,så får la se på det,chefen har inte sagt något så får anta att det blir så.

Nu ska jag hänga upp lite mer tvätt,kul va??!!! Eh nä.

Ska ni te torp ikväll?
Kram A

Andre advent

Andre advent idag och snöar gör det ute=)

Alla vi i familjen e förkylda och snoriga,igår var vi helt väck allihopa,men idag är det mycket bättre=)

Johan fick åka till gbg och snöröja,bara för att jag ville åka och kolla i affärer idag,det e la typiskt det är alltid så.....väldigt tråkigt tycker jag. jag vill ha lite mer julkänsla,men vill ha granen framme men när är det läge att ta in en,Johan vill iår ha en riktigt gran så jag får ställa in min fina vita gran i gillestugan då,så kommer iallafall den fram,håller på att städa härhemma men när man e klar med det så orkar man inte pyssla,jaja sån e jag.

Vi får la se när J kommer hem det hade kommit tio centimeter snö i torslanda där han kör,så vi får se,kommer säkert inte hem förrän kvällen.

I väntan på många saker önskar jag er alla en bra andra advent=)

 





Det va lite bilder från förra julen=)

Älskar julen =) <3<3<3

Kram A


1 December och -18

Huga vad kallt det va imorse,tur att man e ledig och slipper att gå ut,tänkte allt på mina pojkar idag,så i eftermiddag blir det lite extrashopping till mina killar extra mössa och vantar med mera.

Just nu sitter jag här kollar på fejjan och olika bloggar,Julia leker med sina dockor och Johan kom hem för en stunds sen och vilar upp sig i soffan en sväng.

Ska börja fixa iordning lite härhemma nu känns som man städar men syns inte men man vet ju själv att det rent så det e ju lugnt så men ska ju synas med också tycker jag,hatar plastmattor =(

Ha det så bra ska även underhålla mina underbara dotter som e lite  trött.

Kram

RSS 2.0